У старовинному особняку XIX століття на Андріївському узвозі, розташувався ресторан Канапа. Це спільний проект Олега Скрипки та Дмитра Борисова. Основа ідеї полягала в створенні ресторану високої кухні, заснованої на дореволюційних українських рецептах.
Меню Канапи засноване на використанні сезонних продуктів, тому оновлюють його 4 рази на рік. У приготуванні страв використовуються сучасні технології, наприклад молекулярна кухня. Ресторан пропонує ознайомитися з сучасною інтерпретацією української гастрономії пропонуючи до замовлення дегустаційні сети.
У барній карті гості знайдуть великий вибір міцного алкоголю, винна карта заслуговує на особливу увагу, тут зроблений упор виключно на українські вина, доставлені з різних куточків країни.
Інтер'єр оформлений в сучасному стилі з елементами декору старовини. У залах стоять різьблені комоди, масивні дивани з м'якими кріслами, виконані в червоних тонах. Стіни прикрашають картини українських художників, на полицях розставлені живі квіти. Люстри з абажурами випромінюють тепле світло. Ресторан відкриває чарівний вид на природу Замкової гори, завдяки панорамним вікнам.
Заклад має сувенірну лавку, де кожен гість зможе забрати частинку українського колориту з собою.
Ресторан знаходиться недалеко від Андріївської Церкви на Подолі, до найближчої станції метро Поштова Площа15 хв. Парковка стихійна.
- Fiero Tonic
- Aperol Spritz
- Rum baba
- Blackcurrant morning
- Elderberries with celery
- Hendrick's & Tonic
- Tully Tonic
- MARTINI Fiero Tonic
- MARTINI Royale
- MARTINI RISERVA Bitter
- BACARDI Spiced&Cola
- DEWAR’S Highball
- Grey Goose Fizz
- DEWAR’S Peniccilin
- Raspberry with rosemary
- Celery Bloody Mary
- Lavender field
- Pear garden
- Jim Beam Sour
- Old Fashioned 101
- Grant`s Sour
- Fiero Spritz
- MARTINI Riserva Americano
- MARTINI Negroni
- BACARDI 8 Old Fashioned
- BOMBAY & Tonic
- St-Germain Fizz
Залиш чесний відгук після відвідування ресторану або замовлення на нашому сайті та отримай бонус на рахунок і до карми
Залишити відгук