Історія хого (хот пот) йде не одне століття, перші китайські самовари були знайдені в IV столітті нашої ери. Страви, приготовлені в стилі хого, в Китаї давно користуються попитом. Наразі цей стиль приготування доступний і для київської аудиторії. Ресторан китайської кухні Hot Pot, відкриває свої двері для всіх бажаючих нових кулінарних експериментів, приходь і відкрий нові смаки.
- Пн: 12:00 - 23:00
- Вт: 12:00 - 23:00
- Ср: 12:00 - 23:00
- Чт: 12:00 - 23:00
- Пт: 12:00 - 23:00
- Сб: 12:00 - 23:00
- Нд: 12:00 - 23:00
Меню ресторану містить 5 етапів приготування. На першому належить визначитися з бульйоном, другий включає вибір м'яса, або морепродуктів. На третьому до страви можна додати тофу, гриби або зелень. Четвертим кроком на шляху стане вибір із яєчних пельменів, цзяодзи чи локшини, і нарешті на завершення меню запропонує підібрати соус.
Інтер'єр ресторану мінімалістичний, акцент посідає на панорамні вікна з видом на Дніпровську набережну. У заклад встановлено столи для хот поту, над кожним працює витяжка, усуваючи сторонні запахи. Яскравим штрихом в інтер'єрі стали неонові лампи, створюючи легку, невимушену атмосферу.
Найближче метро Осокорки, паркування немає.
- Пн: 12:00 - 23:00
- Вт: 12:00 - 23:00
- Ср: 12:00 - 23:00
- Чт: 12:00 - 23:00
- Пт: 12:00 - 23:00
- Сб: 12:00 - 23:00
- Нд: 12:00 - 23:00