У старовинному особняку XIX століття на Андріївському узвозі, розташувався ресторан Канапа. Це спільний проект Олега Скрипки та Дмитра Борисова. Основа ідеї полягала в створенні ресторану високої кухні, заснованої на дореволюційних українських рецептах.
- Пн: 11:00 - 23:00
- Вт: 11:00 - 23:00
- Ср: 11:00 - 23:00
- Чт: 11:00 - 23:00
- Пт: 11:00 - 00:00
- Сб: 11:00 - 00:00
- Нд: 11:00 - 00:00
Меню Канапи засноване на використанні сезонних продуктів, тому оновлюють його 4 рази на рік. У приготуванні страв використовуються сучасні технології, наприклад молекулярна кухня. Ресторан пропонує ознайомитися з сучасною інтерпретацією української гастрономії пропонуючи до замовлення дегустаційні сети.
У барній карті гості знайдуть великий вибір міцного алкоголю, винна карта заслуговує на особливу увагу, тут зроблений упор виключно на українські вина, доставлені з різних куточків країни.
Інтер'єр оформлений в сучасному стилі з елементами декору старовини. У залах стоять різьблені комоди, масивні дивани з м'якими кріслами, виконані в червоних тонах. Стіни прикрашають картини українських художників, на полицях розставлені живі квіти. Люстри з абажурами випромінюють тепле світло. Ресторан відкриває чарівний вид на природу Замкової гори, завдяки панорамним вікнам.
Заклад має сувенірну лавку, де кожен гість зможе забрати частинку українського колориту з собою.
Ресторан знаходиться недалеко від Андріївської Церкви на Подолі, до найближчої станції метро Поштова Площа15 хв. Парковка стихійна.
- Пн: 11:00 - 23:00
- Вт: 11:00 - 23:00
- Ср: 11:00 - 23:00
- Чт: 11:00 - 23:00
- Пт: 11:00 - 00:00
- Сб: 11:00 - 00:00
- Нд: 11:00 - 00:00